Over ons

Over HEAD electronics

Head electronics B.V. te Katwijk is opgericht in juni 1987 door de voormalige directeur A. van Leeuwen.
HEAD staat voor "Holland Electronics Advanced Development".
Het bedrijf is gevestigd aan de Ambachtsweg 17 in industriegebied ’t Heen in Katwijk.
Op het moment werken circa 250 medewerkers op 3 locaties, > 40 engineers, 8000m2 productie. Sinds 31 augustus 2012 is de heer W.O. Kok Algemeen Directeur van zowel HEAD electronics als haar zusterbedrijven CDS electronics, en Muco Technologies.

HEAD electronics in het kort

HEAD is gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van industriële elektronica. HEAD heeft de drive om klantgericht en flexibel te werken. De combinatie van kennis en ervaring maakt dat HEAD veelal als One-Stop-Shop voor u kan functioneren. De werkgebieden zijn: ontwikkeling, mondiale inkoop van componenten en printplaten alsmede assemblage van elektronica. Van prototype tot serieproductie, van losse print tot systeem en van conventioneel tot fine-pitch SMD.

De platte organisatie en flexibele instelling van de medewerkers zijn waardevolle instrumenten voor onze slagvaardige aanpak. De bedrijfsprocessen zijn professioneel opgezet en geborgd volgens ISO 9001:2015. Het onderdeel “Verbetermanagement” neemt een steeds belangrijker plaats in onze werkwijze.

MISSIE statement HEAD electronics “In Controls”

Dicht op ONZE klant, technisch vooraanstaand en steeds in control.
Een geweldig leuk bedrijf om te werken voor iedereen.

HEAD electronics ontwikkelt en produceert besturingen voor verschillende soorten machines en apparaten. Wij richten ons daarbij niet op een bepaalde sector, maar onderscheiden ons door het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket aan gerelateerde diensten waarbij de klant centraal staat en wij die maximaal willen ontzorgen.

Naast de specifieke ontwikkeling van geassembleerde printplaten bieden wij ook de ontwikkeling van software aan. Wij zijn bereid om voorraad te houden en kunnen, indien gewenst, de klant ondersteunen met assemblage van (deel)producten en bekabeling. Ook bieden wij onderhoud aan op uitgeleverde systemen, zowel voor wat betreft de fysieke producten als ook ten aanzien van life cycle support van het ontwerp.

Onze medewerkers willen wij een open, vrije, creatieve en tevens geborgen werkomgeving bieden, waarin we elkaar kunnen aanspreken op verantwoordelijkheden en waar iedereen binnen zijn of haar werkgebied bereid is zich problemen toe te eigenen. Wij willen onze medewerkers blijvend uitdagen om steeds een maximale bijdrage te leveren waarbij het vanzelf spreekt dat je net iets meer doet dan dat van je gevraagd wordt.

Door de complexiteit en verscheidenheid van onze producten en doordat wij zowel ontwikkeling als productie verzorgen kennen wij een grote verscheidenheid aan medewerkers, zowel ten aanzien opleidingsniveau als culturele achtergrond. Dit maakt van HEAD een kleurrijke en boeiende omgeving om in te werken. Los van individuele achtergrond, competenties en beperkingen zal iedere medewerker de kans krijgen te functioneren op de plek die het beste past. Daarbij stimuleren wij onze medewerkers zich verder te ontplooien in vaardigheden en functioneren. Producten die zich typisch lenen voor productie in Nederland onderscheiden zich door een hogere complexiteit en de behoefte aan een grotere toegevoegde waarde en flexibiliteit. Dit vertaalt zich voor ons in een hoge betrokkenheid bij onze klanten teneinde steeds tijdig op ontwikkelingen in te kunnen spelen. Daarnaast is het noodzakelijk om steeds volledig in control te zijn voor wat betreft onze processen en procedures t.b.v. kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Daarbij moeten wij de hoogst mogelijke technische standaarden kunnen aanbieden, zowel ten aanzien van het ontwikkelingstraject als ten aanzien van productie. Een geweldig leuk bedrijf om te werken voor iedereen.

Pand HEAD Electronics

Contact Head

HEAD electronics BV
Ambachtsweg 17
2222 AH Katwijk

Tel: +31 (0)71 - 4029 154

Kamer van Koophandel Utrecht nr.:
28033616
BTW nr.:
NL007702140B01

© Head Electronics. All Rights Reserved.