Filosofie

Filosofie

HEAD electronics levert een totaalpakket aan diensten op het gebied van elektronica aan industriële bedrijven. Daartoe behoren het ontwikkelen van hoogwaardige elektronica, het fabriceren en assembleren van PCB’s en het assembleren van samengestelde eindproducten of halffabrikaten.

Onze filosofie is dat we alle aspecten van het elektronicatraject tot in de puntjes willen beheersen. Dat garandeert u een product van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij beschikt HEAD al sinds 1994 over het ISO 9001-certificaat. Werken op basis van een plan met meetbare doelen (SMART) alsmede continue verbeteren en borgen (CVP) staan hierbij centraal.

Alle geassembleerde (eind)producten worden afgeleverd volgens de IPC-A-610 klasse 2. De IPC-A-610 beschrijft de visuele acceptatie eisen van geassembleerde elektronica. Deze standaard wordt wereldwijd gebruikt om objectief de kwaliteit van geassembleerde printplaten (eindproduct) te beoordelen. We hebben meerdere medewerkers die in het bezit van een geldig IPC-A-610 Certified IPC Specialist (CIS) certificaat. Daarnaast beschikken diverse medewerkers ook over een IPC 7711/21 CIS certificaat. De IPC 7711/7721 standaard is opgesteld met het oog op "Rework, Repair & Modification" aan of van geassembleerde printplaten. De bijbehorende training biedt alle richtlijnen die nodig zijn om componenten en printplaten op verantwoorde wijze opnieuw te solderen, te repareren of om deze te modificeren.

Uw producten zijn bij ons in goede handen, ook als het gaat om de bescherming tegen elektrostatische ontladingen (ESD). Onze productieruimten, -middelen en -procedures zijn hiervoor speciaal ingericht. Daarnaast kopen wij onze materialen zo goed als mogelijk in op basis van de laatste wetgeving op het gebied van REACH, RoHS en 3TG-Conflict Minerals. Combineer dit met de uitstekende service en u heeft aan HEAD Electronics een prima partner.

PCB OntwikkelingPCB-intermediairPCB-assemblage en Mechatronica: alles vindt in eigen huis plaats. Deze productiefacetten kunnen zowel samen als afzonderlijk ingezet worden. Het grootste voordeel van deze sterke combinatie van productiefacetten heeft u als klant wanneer u uw elektronicaproduct van begin tot eind bij HEAD laat produceren. U wenst één van deze mogelijkheden te benutten? Geen probleem. U kunt bijvoorbeeld alleen printplaten bestellen, of alleen uw printplaten bij ons laten assembleren. Maar ook alleen het assembleren van uw product of combinaties hiervan behoren tot de mogelijkheden.

Kortom: hier vindt u een totaalpakket aan diensten met als specialiteit elektronica, precies wat u van uw ideale partner mag verwachten.

Contact Head

HEAD electronics BV
Ambachtsweg 17
2222 AH Katwijk

Tel: +31 (0)71 - 4029 154

Kamer van Koophandel Utrecht nr.:
28033616
BTW nr.:
NL007702140B01

© Head Electronics. All Rights Reserved.