HEADlines

Coronavirus

Als reactie op de uitbraak van het coronavirus in China hebben nationale en lokale overheden daar bepaalde beslissingen genomen met betrekking tot de sluiting van de industriële productie in het land. Vanaf dit schrijven heeft de Chinese regering de vakantie van het nieuwe maanjaar met drie dagen verlengd tot 2 februari.

De lokale overheid van Shanghai is nog een stap verder gegaan en heeft opdracht gegeven tot niet-essentiële bedrijven tot 9 februari. De stad Suzhou heeft bedrijven de toegang ontzegd vóór 8 februari. Deze beperkingen zijn van toepassing op zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven die in China werken. Dit zijn natuurlijk zeer impactvolle regio's voor de elektronische componenten business.

Head electronics verzamelt informatie van zijn leveranciers met in China gevestigde productiebedrijven en leveranciers met toeleveringsketens die afhankelijk zijn van de Chinese productie. Hoewel we nog niet op de hoogte zijn gebracht van specifieke vertragingen, verwachten we dat verlengde sluitingen kunnen leiden tot vertragingen bij verzending van producten of componenten die in China zijn vervaardigd. Head electronics bereikt zijn leveranciers met productie in China en consolideert die gegevens. Head electronics zal deze situatie blijven volgen en zijn klanten op de hoogte houden van aanvullende ontwikkelingen.

We doen er alles aan om eventuele vertragingen te beperken door daar waar mogelijk uit te wijken naar alternatieven.

Contact Head

Head Electronics BV
Ambachtsweg 17
2222 AH Katwijk

Tel: +31 (0)71 - 4029 154

Kamer van Koophandel Utrecht nr.:
28033616
BTW nr.:
NL007702140B01

© Head Electronics. All Rights Reserved.