PCB Ontwikkeling

  • Home
  • PCB Ontwikkeling

Head electronics beschikt over een aparte afdeling voor ontwikkeling

Met expertise op het gebied van analoge en digitale elektronica en embedded software. Een ontwerp begint meestal met een specificatie, maar ook een idee kan voldoende zijn om een mooi product of concept voor u uit te werken.

Een ontwikkelingstraject kan op basis van regie plaatsvinden of op basis van een vaste prijs. De mogelijkheden hiervan hangen samen met de mate waarin de eisen, functionele specificatie e.d. door u beschikbaar worden gesteld. Op basis hiervan wordt een offerte gemaakt in overleg met onze verkoopafdeling.

Soms vindt een ontwikkeling omwille van de planning of van specifieke expertise plaats in samenwerking met externe partners.

Licht

Een goed voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de nieuwste high tech ergotrainer Neo. HEAD ontwikkelde hiervoor in nauw overleg met opdrachtgever Tacx BV in Wassenaar de hardware en embedded software van deze direct drive trainer. De communicatie vindt draadloos plaats met behulp van het ANT en bluetooth low-energy protocol.

Testengineering:

Onze ontwikkelaars zijn samen met onze testengineers vaak bij het gehele productieproces betrokken, inclusief het PCB-design en het opzetten, uitvoeren en evalueren van testprocedures in de productie-afdeling. Zo worden alle PCB's elektrisch en fysiek getest. Voorts testen wij alle elektronica en half- en eindfabricaten volgens vaste procedures. De testprocedures en -apparatuur kunnen afkomstig zijn van onze opdrachtgevers of hebben wij in overleg met de opdrachtgever zelf ontwikkeld.

Als voorbereiding op een eventueel extern EMC-keuringstraject kunnen wij de print pre-compliant testen op EMC-gedrag.

Head electronics is klaar voor LORA!

IOT M2M NIEUWS : the internet Of Things maakt een enorme groei door. Was het eerst GPRS als datanetwerk voor Machine To Machine verbindingen, Nu is het LORA! Dit nieuwe netwerk, wat door KPN landelijk dekkend wordt uitgerold is uitermate geschikt voor het versturen van kleine pakketjes data. Het energie gebruik en de kosten voor het modem zijn maar een fractie ten opzichte van GPRS. Dit maakt het mogelijk om economische producten te maken die zeer lang door een batterij of accu gevoed kunnen worden.

Logo KPN
Logo LoRa

Partners

Offerte aanvragen!

Contact Head

HEAD electronics BV
Ambachtsweg 17
2222 AH Katwijk

Tel: +31 (0)71 - 4029 154

Kamer van Koophandel Utrecht nr.:
28033616
BTW nr.:
NL007702140B01

© Head Electronics. All Rights Reserved.